Váš sartoriálne módny sprievodca po najväčších vzoroch pánskeho oblečenia v 2020

Váš sartoriálne módny sprievodca k najväčším trendom pánskeho oblečenia 2020 v 2020
29/05/2020, publikované spoločnosťou Alanic Global
Nie je trik, že „trendy v štýle“ potenciálne nie sú veľmi obľúbeným idiom komunity pánskeho oblečenia. Vo svete, kde stoja peniaze vo večných, prémiové kusy budú vždy Trump udržiavať tempo so štýlom, skákanie na každý prechádzajúci rozbehnutý vagón má tendenciu hľadať s určitým stupňom pohŕdania.
Ale nie všetky vzory štýlov sú rovnaké. Riešenie, ako udržať svoju sartoriálnu sebaúctu, spočíva v schopnosti produktívne rozlišovať medzi budúcimi klasikami, ako aj prchavým výstrelom. Aby sme vám poskytli tlačenie správnym smerom, urobili sme tento rok opatrne vybranú úpravu veľkoobchodných odevov, ktoré stojí za to vrátane vášho šatníka, ako aj prečo ich musíte vyskúšať.

Vertikálne pruhy
Dôvody prijatia vertikálneho pruhového vzoru sú dvojaké: spočiatku to vyzerá fantasticky a ponúka obyčajnú a pokročilú metódu na experimentovanie s výtlačkami, druhá vec, má príjemnú výhodu pri holení niekoľkých libier z vášho vzhľadu, takže vyzeráte. Štíhlejšie aj vyššie.
Pre body výhod, choďte na štýly s pruhmi zmeny šírky. Alebo zostaňte s ikonickými pruhmi alebo dokonca s Seersuckerom, ak chcete udržiavať veci jemné.

Oživenie devíz
Žijeme v polovici 90. rokov 20. storočia šialenstvo od návratu dlhšie, ako nám záleží na pamäti. Prispôsobenie išlo o všetkých Chandler Bing, tenisky sa balónové, rovnako ako nepraktické ísť na oslavu bez toho, aby boli obklopení ironickými kontajnerovými klobúkami, ako aj vintage bundy.
Tento rok však; Veci sú na kole. Vzorec dvoch desaťročí hodín stále tiká do nanosekundy, ako aj ako výsledok, budeme pozorovať oživenie tisícročia. Presne to, aký typ to bude trvať, je predpoklad každého, ale pokiaľ sa nezobrazuje ako hlboké kady V, odtiene uzávierky, ako aj vyskočené obojky póla, potom sme šťastní.

Alanic na celom svete · Váš sartoriálne módny sprievodca k najväčším trendom pánskeho oblečenia 2020
Vesty na vrstvenie
Toto leto bude čas na vykopanie vášho singleta. Nemusíte sa používať samostatne, majte na pamäti. Nechajte to na fitness centre, chlapcov. Vesta je späť s represálom, ale tentokrát je to všetko o hĺbke s letnými košeľami. Ak sa teplé podnebie nakoniec vráti, je košeľa s kubánskym golierom v boxy.
Maloobchodníci sa uistia, že integrujete tieto dôležité kúsky odevov spolu s veľkoobchodnými dámskymi módnymi odevmi, aby ste sa uistili, že všetci vaši klienti sú spokojní s aktualizovanou zbierkou vášho obchodu.

Značky:
pánske veľkoobchodné oblečenie
Veľkoobchodné módne oblečenie
veľkoobchodné pánske oblečenie
Veľkoobchodné dámske oblečenie
Veľkoobchodné dámske módne oblečenie
Dámske módne odevy Veľkoobchod

0 0 hlasov
Hodnotenie článkov

Prihlásiť sa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

0 komentárov

Inline spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *