Bezplatné vektorové sťahovanie okuliare z tričiek Tethinets Factory

ZADARMO Vektorové sťahovanie okuliare na tričkách TEE TRISTLY
Máte radi vektory zadarmo? Chápem, že to robíš! Kto nemá rád bezplatné veci, ako aj darčeky? No, poďme priamo k prenasledovaniu! Máme pre vás ďalšie skvelé bezplatné vektorové stiahnutie. Dnešný bezplatný vektor sa nazýva bezplatné okuliare na sťahovanie vektorov, ako aj to predstavuje, samozrejme, pár okuliarov, ktoré sa dajú použiť ako ikona módy okrem páru očných okuliarov, ktoré vám pomáhajú priamo z vášho videnia. Nepáči sa nám teda, pretože sme kvalifikovaní, rovnako ako poskytujeme bezplatné vektory!
Toto umelecké dielo je ideálne pre tých, ktorí požadujú celkovú grafiku tričiek tričiek alebo ktorí chcú len otestovať svoju tlačiareň DTG. Môže sa použiť ako logo alebo značka a farby môžete rýchlo upraviť alebo pridať text využívajúci softvér založený na vektoroch. Užite si to!
Môžete kliknúť na fotografiu a tiež ju stiahnuť zo zdroja:

0/5 (0 recenzií)

Značka tričku Ugmonk od Jeff Sheldon

Ugmonk od Jeff Sheldon z Ugmonka na Vimeo.
To, čo sa začalo ako kreatívny odbyt, pre Jeff Sheldon navrhovať výrobky, ktoré vyhovujú jeho vkusu, rýchlo vyrástlo do plne rozvinutej značky dizajnu a rodinného podnikania. Jeffov prístup k UgMonku sa zameriava na výrobu malých dávok kvalitných výrobkov s jednoduchým estetickým a intenzívnym pozornosťou na detail.
V tomto videu Jeff diskutuje o koreňoch Ugmonka a jeho prístup k budovaniu značky tričiek.

0/5 (0 recenzií)

Najprv ako slepo kolekcia tričiek tričiek predstavuje – kampaň ako = láska.

Rovnako ako slepo predstavuje kolekciu tričiek s prvou kampaňou ako = láska
Názov platformy „Love Slepo“ je objektívne vyhlásenie a kontaktujte nás s akciou. Rovnako ako slepo produkuje kampane, ktoré slúžia na oslavu ľudstva a podporujú koncept, že empatia by mala byť zhodami s každodennými možnosťami jednotlivcov, ako aj komunitami.
Dnes predstavuje prvú vyhlásenie o Love Slepote’s First: Like = Love, séria vysoko kvalitných tričiek s limitovanou edíciou, ako aj príslušenstvo, ktoré sa zúčastnili vizionárskeho nápadu, ktorý zosúladil módu so správou štedrosti a súcitu. Love Slepo je platforma určená na zavedenie kampaní, ktoré ovplyvňujú zbierku a prispievajú k zvoleným partnerským príčinám. S Like = Love, 10% každého nákupu prispeje k príčine alebo organizácii voľby. Na konci kampane, rovnako ako slepo sa zhoduje s celkovým dolárovým sumou s organizáciou, ktorá získala najviac príspevkov. „Láska = Like nie je politické vyhlásenie, ale udalosť univerzálnej ľudskej skúsenosti, ako aj jedinečné putá, ktoré tvoria naše ľudstvo naprieč kultúrami – úplne rovnaké.“

Zakladateľ Olufemi Ibitayo úplne prvá kolekcia bola ovplyvnená Braillovo tetovaním slova, ako aj africkým príslovím: „Chlap, ktorý jeho srdcom nevidí, je slepý.“ Zbierka tričiek s obmedzenými vydaniami a príslušenstvo odhaľujú túto jednoduchú realitu s prvkom štýlu podpisu: Braillovo, typ písaného jazyka, v ktorom sú postavy reprezentované zvýšenými bodkami, ktoré cítia čitateľské prsty. Využitie Braillovho písma ako štýlového aspektu hovorí s étosom ako bez rozlíšenia farby alebo kultúry. Výsledkom je jednoduchý, ale premyslený znak súcitu.

0/5 (0 recenzií)

40 Breaking Bad Tričko

Je takmer nemožné nepočuli o Breaking Bad, sérii, ktorá sa považuje za najväčšiu televíznu produkciu všetkých čias. Aj keď už vieme, čo sa stalo vo finále sezóny, stále nám chýba, keď vidíme našu milovanú postavu na obrazovke každý týždeň. Aký lepší spôsob, ako zachovať Walterovu pamäť, ako ju nosiť? Ak ste to ešte nevideli, existuje webová stránka s názvom RedBubble, z ktorej si môžete kúpiť rôzne tričká Breaking Bad. Zámerom dizajnérov je ukázať osobnosť a príbeh hlavnej postavy. Môžete byť oslnení návrhmi, ktoré ukazujú tajomstvo a povstanie Waltera Whitea, alebo vás môžete vyfúknuť výtlačkami súvisiacimi s chémiou v každom prípade ich budete milovať. Teraz vám predstavujem Top 40 Breaking Bad Triks, ktoré sú dokonale vhodné pre každého, kto chce tento príbeh zachytiť.
Nezabudnite kliknúť na popis alebo na obrázok, ak si chcete objednať tričko.
Tričko SuperCook Tričko tričko T-shirtcooking s chémiou Tričko Tričko Methine T-Shirtbing Bad & Dexter T-Shirtheisenberg T-shirtenjoy Heisenberg Blue T-Shirt Walter prichádza tričko All Hail Heisenberg Tritul
Tričko Breaking Bear Tričko Pinkman’s World T-Shirt Walter & Jesse Tričko Ja som ten, kto knocksmagnets, yo tričko Triking Bad Tričko

Kuchár Breaking Bad Heisenberg (MonsterPlanet) Tričko

Tričko Tritatomické symboly Walta a Jesseho

Ja som ten, kto zaklope tričko T-Shirtwhite T-Shirtbing Bad Knock-Knock T-Shirtrespect The Chemistry T-Shirtwanted T-Shirtthe Tričko Blue Ice Brother A biele tričko Tričko White T-shirti vyhrali potomkovia tričiek tričko T-shirtkeep Calm Tričko Breaking Bad & Pulp Fiction Tričko? Tričko toho, kto kladie tričko Thirbreakin ‘Bad T-Shirtthe
0/5 (0 recenzií)

10% zľava na všetky výrobky v Ackawooo Clothing

Tlačené tričká je skvelým médiom pre ľudí, aby odhalili, čo majú radi, kto sú, ako aj to, s čím určujú. Ackawooo odev sa zameriava na všetky svoje tričká s podpisom, aby vás nechali cítiť sa originálne, zreteľné a čerstvé. Okrem toho, čo je viac, získate zľavu 10% zo všetkých produktov, využívajúc kód diskontnej sadzby: m7uynnumc2wl. Zameriavajú sa na to, že vám prinesú veľkú voľbu vysoko kvalitných tričiek s tlačenými tričkami s odlišnými štýlmi pri cenách diskontných sadzieb, pričom vám stále ponúka užitočnú aj starostlivú starostlivosť o klientov.
Ackawooo Clothing je na internetovom tričkách pre dnešných súčasných spotrebiteľov, ktorí sa tešia z nákupu pre svoje domy, domácnosť a priateľov, ako aj s jednoduchosťou a výhodou nákupu online.
10% zľava kód diskontnej sadzby pre odevy Ackawooo
Droga
Buďte odvážni, vyniknite, buďte, buďte ackawooo!

0/5 (0 recenzií)

Detské tričká

o tričku, o ktorom sme v poslednej dobe hovorili, pretože to je to, čo robíme: vytvárame dizajn tričiek a tiež umenie. Preto sme včas hovorili o niekoľkých dizajnoch tričiek, ale nikdy o skutočných detských tričkách. Čo ak sú malé? Napriek tomu majú deti právo byť v pohode. Aby som to nemal byť presvedčený, ale osobne sme najlepšie dizajn tričiek na svete a niektoré z nich zodpovedajú štýlu detí, pretože sú vtipné a tiež majú spôsob, ako zvyšovať veci. Pre deti je veľmi dôležité cítiť sa v pohode a inteligentní, pretože, verte tomu alebo nie, sú oveľa hrdejší v deťom hlúpom spôsobe ako ktorýkoľvek bežný dospelý. Takže musíme byť skutočne opatrní, čo dáme našim deťom nosiť, pretože majú právo byť tak v pohode ako my. Deti sú niekedy všetko, čo máme, a musíme sa o ne postarať a prinútiť ich, aby sa cítili dobre.
Detské tričká
Detské tričká

0/5 (0 recenzií)

Halloweenské tričká od CrazyDogTshirts

V októbri oslavujeme Halloweenov deň kontrakcie všetkého Hallows Večer, strašidelnú dovolenku, ktorá si pamätala mŕtvych svätých. Dnes sme trochu zmenili pôvodný význam dovolenky a namiesto oslavovania mŕtvych ostatných, ktorých sa radi obliekame a večíme divným, strašidelným spôsobom. Vrcholy tejto dovolenky sú dobre známe a medzi najobľúbenejšie patria: trik alebo liečba, navštevovanie kostýmov, rezbárske tekvice, sledovanie hororových filmov a mnoho ďalších. Pretože sa nám všetkým páči v deň 31. októbra, aby sme sa stali nemŕtvymi, strašidelnou dušou, navrhujem vás vidieť zbierku tričiek, ktorú ponúka CrazyDogtshirts v mene tejto špeciálnej udalosti. CrazyDogtshirts ponúka svojim fanúšikom úplne nový význam Halloweenského dňa, preto vám umožnia stratiť vašich susedov a kamarátov a zároveň sa im na tvár usmiate. Majú značnú škálu vtipných tričiek, ktoré sú perfektným zápasom pre tých, ktorí chcú ísť s trikom alebo liečiť zábavným, nie škodlivým spôsobom. Pozrime sa, čo majú na mysli pre túto špeciálnu dovolenku, a nezabudnite, že nie je príliš skoro na výber tričku Halloween.
Zostaňte naladení na ďalšie tričká a kostýmy Halloween!

0/5 (0 recenzií)

Trh s sledovateľmi- keď sa vzhľad stane rovnako dôležitým ako kvalita

trh s sledovateľmi- keď vyzerá rovnako dôležitý ako kvalita
13/11/2018, zverejnil Alanic Global
Tracksuits v priebehu rokov urobil obrovské skoky v štýle aj kvalitných oddeleniach. Raz to, čo sa prísne znamenalo ako bežecké oblečenie, znamená oveľa viac. A veľká časť úveru ide špičkové veľkoobchodné odevy výrobcov, ktorí zdanlivo zvýšili svoju hru- ponúkajú príliš veľa odrôd vlastných odrôd v jedinečnej kvalite.
Vlastná rozmanitosť pre každú preferenciu
Preč sú dni, keď sa bundy a nohavice stopa a nohavice zaoberali štandardnými farbami- ktoré by boli čierne, biele a sivé. V súčasnosti výrobcovia veľkoobchodných odevov ponúkajú príliš veľa vlastných odrôd sledovacích súprav- v rôznych farbách, dizajnoch a príslušenstve, ktoré sa ručia, aby lichotili aj posledných zákazníkov dostatočne.

V hlavnom prúde sú pútavé a atraktívne farebné variácie, ako je červená, modrá a zelená. Tieto farebné opotrebenie skladby obsahujú rovnako atraktívne vzory a vzory, čo ďalej zlepšuje ich vzhľad a štvornásobne ich kúzlo.

Perfektné príčinné oblečenie s vynikajúcim vzhľadom
S jedinečnými variáciami farieb, dizajnu a veľkosti tieto sledovacie sady tvoria dokonalé príležitostné opotrebenie. Vydávajú pokojný, sebavedomý a nezvratný pocit. Nosiči majú veľa možností na žonglovanie so svojimi preferenciami a vzhľadmi; Zelená bunda s čiernymi nohavicami alebo červenou bundou s bielymi nohavicami- čokoľvek pre nich funguje. Navyše, keď je spárovaný so správnou obuvou a doplnkami, je možné dosiahnuť vynikajúci vzhľad celkom bez námahy.
Kvalitná poleva každá referenčná hodnota
Nie to, že stopy neboli vždy kvalitné, ponúkajú vysoké pohodlie- ale nedávne zlepšenie technológií a celkový výrobný proces ich iba spojil ako „najlepší“ v katedre kvality.

Vďaka vysokým vlastnostiam a vetracích vlastnostiach tieto sledovacie sady prekročili každú kvalitnú referenčnú hodnotu na trhu. Majú svetlo s hmotnosťou a mierne roztiahnuteľné; To ďalej zvyšuje ich úroveň pohodlia.

Okrem toho už nie je dnes Polyester predvolená voľba pre tieto opotrebenie skladieb. Výrobcovia veľkoobchodov s hornými odevmi používajú veľa rôznych typov textílií, ako sú nylon, spandex, rayón a Velour- všetky vysoko kvalitné. Občas je preferovaná aj bavlnená zmes.

Takže, ak stále žonglujete s rovnakými, starými a nudnými odrodami sledovacích súprav, znížte stratu výrobcu a hľadajte niekoho, kto je pripravený s najnovším vývojom a trendom trhu. Stručne povedané, ponúka pozoruhodné bundy a nohavice veľkoobchodu pre zákazníkov, ako aj mužských zákazníkov v mnohých atraktívnych odrodách.

Značky:
Výrobca odevov
Výrobcovia odevov USA
Výrobcovia veľkoobchodných odevov
Výrobcovia sledovateľov
Výrobcovia sledovateľov USA
Oblečenie veľkoobchodných výrobcov

0 0 hlasov
Hodnotenie článkov

Prihlásiť sa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

0 komentárov

Inline spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre

Prečo si objednávanie kriketového dresu veľkoobchod musí nalepiť váš zoznam „do zoznamu“

Prečo si objednávanie veľkoobchodu s kriketovým dresom musí nalepiť váš zoznam „do zoznamu“.
28/12/2015, publikované spoločnosťou Alanic Global
Napriek mimoriadne vysokej popularite kriketu na svete sa veľa profesionálov a analytikov domnieva, že tento šport ešte nie je vidieť, že je to „zlaté dni“, pokiaľ ide o popularitu. Rovnako ako v tomto bode v súčasnosti vyzerá legitímne, vzhľadom na zahraničný šport, kriket skončil v Severnej Amerike mimoriadne preferovaný; Rovnako ako relatívne bojuje proti dominancii futbalu v Južnej Amerike. To znamená, že existujú veľa šancí na výrobcov kriketových dresov, ako aj malé podniky odevov.

Hráči aj fanúšikovia
Pravdepodobnosť je v oddelení hráčov aj fanúšikov. Keďže tento šport rastie v rôznych krajinách, otvárajú sa nové kluby a školiace inštitúcie, ako aj to vedie k vysokému dopytu po veľkoobchodnom kriketovom drese a nohaviciach. V rovnakom čase rast kriketu priniesol milióny fanúšikov z celého sveta. Rovnako ako aj oni požadujú tieto športové ovplyvnené dresy.
Rôzne dresy
Ak vlastníte malú odevnú službu (alebo začína), požadujete zásoby dva rôzne druhy veľkoobchodného kriketového dresu pre dvoch rôznych skupín- hráčov, ako aj pre fanúšikov. Okrem svojich potrieb sa požiadavky a plán rozpočtu veľmi líšia.

Hráči – navyše môžete túto skupinu oddeliť do dvoch rôznych kategórií, ich požiadavky, avšak oveľa viac -menej, sú podobné. Dresy pre hráčov sú najväčšieho štandardu. Sú vyrobené z pozoruhodných vysoko kvalitných materiálov, ako aj z tvorcov kriketových dresov, ktorí ich majú. Vďaka tomu sú optimálne pohodlné, ľahké, priedušné, ako aj s oveľa lepšími vlastnosťami.

Fanúšikovia- Veľkoobchod kriketov pre fanúšikov je typickým oblečením a nie je taký veľký vo vysokej kvalite ako tie pre odborníkov, ako aj amatéri- menej pohodlní bez akýchkoľvek alebo menej odvodných a ventilačných vlastností. Táto nízka kvalita obchoduje s nízkou cenou.

Štýl je zámok
Bez ohľadu na to, na ktorú skupinu sa zameriavate, Style sa stal aspektom prioritu vo veľkoobchodnom kriketovom drese. Takže musíte len zväčšiť, čo vyzerá skvele.

Kombinácia farieb je kľúčová – farebná kombinácia je najdôležitejším prvkom, ktorý rozhoduje, či je oblečenie elegantné alebo nie. Takže si musíte vybrať dresy, ktoré sa chvália atraktívne farby. Najlepšie je držať sa štandardnou modrou, červenou, žltou, zelenou, ako aj bielym; Zabráňte fialovej, plnej čiernej, oranžovej a rovnomernej ružovej.

Takže ak plánujete odvetvie odvetvia odevov športových odevov, kontakty tvorcov kriketových dresov musia byť na vrchole vášho zoznamu „do zoznamu“.

Značky:
kriketové oblečenie
Výrobcovia kriketu
športové oblečenie
Veľkoobchodný kriketový dres

0 0 hlasov
Hodnotenie článkov

Prihlásiť sa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová stránka

Štítok

Názov*

E -mail*

webová stránka

0 komentárov

Inline spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre

Nový štýl skladovacieho tanku od ambiciózneho kolektívu

Ambiciózny kolektív predstavil pred niekoľkými mesiacmi silnú líniu a neustále aktualizuje zbierku. Nový štýl skladovacieho tanku od ambiciózneho kolektívu! Nový produkt je skladovacia nádrž – Bravehearts, maloobchodný za 28 dolárov, ideálny pre horúce letné počasie. Má rovnaký záujem o podrobnosti ako ostatné výrobky – hem značky, tlač na chrbte – a tiež obsahuje logo „srdca“ (srdce – pravdepodobne jeden z najsilnejších svalov v ľudskom tele, ako aj najťažšie Pracujte; bez srdca ste mŕtvi vo všetkých prvkoch slova.)
Chcel by som vidieť aj tento štýl úložnej nádrže aj v iných farbách.
Ambiciózna kolektívna skladovacia nádrž!
Použite slávu kódu pri pokladni a získajte 20% zľavu z celej objednávky tu:
BraveheartsBravehearts

0/5 (0 recenzií)