Sprievodca nákupom ideálneho kriketového oblečenia

Sprievodcu nákupom ideálneho kriketového oblečenia
13/04/2015, zverejnené spoločnosťou Alanic Global
Kriket je veľmi populárny šport na celom svete, najmä v krajinách ako India, Austrália, Anglicko, Južná Afrika, Nový Zéland a Zimbabwe. Nosenie ideálneho druhu oblečenia počas tréningových stretnutí a zápasov je absolútnou nevyhnutnosťou pre príjemný hrací zážitok. Ak si myslíte, že o kriketovom oblečení neviete dosť, tu je niekoľko vecí, ktoré vám pomôžu.

• Kriketové uniformy sú tiež známe ako kriketové biele a flanel a pozostáva z dresov, skokanov, nohavíc a jockstrapov. Aj keď sú tieto uniformy k dispozícii v mnohých farbách v závislosti od rôznych národov, ktoré profesionálny tím predstavuje, ale amatéri zvyčajne nosia uniformy bieleho sfarbenia.

• Materiál dresu musí byť polyester, pretože má schopnosť zlá vlhkosť a udržiava hráča suchý, úžasný a pohodlný po prísnej tréningovej relácii alebo počas zápasu pod horúčavou horúčavou slnka. Kriket je šport, ktorý zahŕňa namáhavé vonkajšie fyzické aktivity, ktoré vedú k bohatému potu a noseniu nesprávneho oblečenia by skončilo tým, že by sa nositeľ cítil veľmi nepríjemný.

• Jersey a nohavice musia byť ideálne. Nesmie byť príliš tesný, pretože by to neumožnilo úplnú slobodu pohybu a ani nesmie byť príliš vrecká, ale umožňuje dostatok dýchacieho priestoru.

Prečo je dôležité nájsť ideálneho výrobcu?
Musíte dostať kriketové oblečenie pre celý kriketový tím? Ak tak urobíte, prvá vec, ktorú musíte urobiť, je pravdepodobný kriketový odev s krátkym zoznamom, ktorí vám môžu dodávať uniformy vo veľkoobchode. Jednou z podstatných výhod, ktoré sa spájajú s kriketovými dresmi veľkoobchodníkmi, je to, že sa nemusíte báť, že idete na rôzne miesta, ktoré potrebujete, ale namiesto toho získajte všetko z jedného miesta. Znie to pohodlne, však? Pomáha tiež udržiavať konzistentnú kvalitu uniforiem, čo nemusí byť prípad, ak sa športové odevy vyrábajú a dodávajú z rôznych výrobných domov.

Ak máte záujem zahrnúť logo svojho klubu, meno hráča a čísla alebo podrobnosti o sponzoroch, budete musieť hľadať výrobcov a predajcov kriketových odevov, ktorí dodávajú kriketové odevy vyrobené na mieru a majú zdroje na správu vašich hromadných objednávok. Existuje niekoľko výrobných domov, ktoré umožňujú kupujúcim zahrnúť svoje vlastné návrhy alebo ak s nimi neprichádzajú, môžu si tiež vybrať z katalógu.

Ak ste pripravení kúpiť oblečenie pre svoj kriketový tím, hľadajte významných a renomovaných výrobcov, veľkoobchodníkov a predajcov a nechajte mladých a dospelých hráčov hrať čo najlepšie oblečenie.

Značky:
Výrobcovia kriketu
Dodávatelia kriketu
Kriketové dresy veľkoobchodníci

0 0 hlasov
Hodnotenie článkov

Prihlásiť sa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová stránka

Štítok

Názov*

E -mail*

webová stránka

0 komentárov

Inline spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre

Deväťdesiat osem odevov zimný/jarný predaj

Deväťdesiat osem odevov bolo založených v roku 1998 ako vplyv veľkej motivácie hudby, ako aj veriť, ktorá sa šíri od 80 ‘do konca 90’.
Získali veľké skúsenosti s výrobou nového štýlu, keď chodili s módnymi vzormi pre mladých ľudí, ako aj program v oblasti výroby oblečenia. Inšpirujú sa z hudby, ako aj o planétu sa starajú o planétu, a preto odev ’98 vždy hľadá oveľa lepšie riešenia. Vo výrobe pridali prvky ekologickej bavlny, vďaka čomu sú výrobky kvalitatívne oveľa lepšie a priateľské pre prírodné prostredie.
Deväťdesiat osem odevov zima/jarný predaj!
Tu je niekoľko výrobkov, ktoré sú momentálne zahrnuté v zimnom predaji:
Modlitby, ako aj keyszombie 3

0/5 (0 recenzií)

Pred vstupom na trhu s odevmi

je potrebné mať na pamäti veci, ktoré treba mať na pamäti pred vstupom do cvičebného odevného priemyslu
17/03/2020, publikované spoločnosťou Alanic Global
Spoločnosť Athleisure prerástla svoje pokorné začiatky ako veľkoobchodné cvičebné oblečenie, ako aj teraz pestovala značky s kultovým veľkým sledovaním. Výrobky, ako sú polokelné košele, mikiny, ako aj mikiny, sa stali základnými výrobkami tradičného spôsobu života, ako aj pri všetkých príležitostiach.

Vďaka kupujúcemu nalieha na zmenu rýchlejšie ako módne obdobia, majitelia obchodov s elektronickým obchodom sa berú predvoj maloobchodným predajom odevov, zatiaľ čo výrobcovia obchodov s tehlami a máltmi sú neúspešní na aklimatizáciu tohto modulu koncentrovaného dopytom.

Pozrime sa na niektoré z metód na ponúkanie športu, aby ste mohli túto príležitosť chytiť.

Poďme sa venovať rôznym prameňom atleizúry, fázou zavedenia vašej atleisúrovej línie, ako aj s najlepšími metódami spojenia s cieľovým publikom.
Čo si myslíte pri výbere svojich produktov pre šport
Trh s odevmi je obrovský, ako aj atleisúre nie je rozdiel. Pochopenie vašich kupujúcich je predbežným krokom, ktorý požadujete pri výbere nových produktov pre atleisúre. Štúdia o prieskume trhu je rovnako dôležitá, buďte prítomní s najnovšími úpravami, ako aj so vzorcami dopytu alebo hľadajte výklenok, do ktorého nikto iný ťažil.

Pochopte, čo potrebuje váš kupujúci
Neobmedzujte sa na to, že veríte, že atleizovanie je určené iba pre milovníkov športu, ako aj pre nadšencov fitness centra. Ako naznačuje slovo, ako aj slovo, je zlúčenie atletiky, ako aj voľného času, ako aj voľný čas, ako aj voľný čas, ktorý sa dá definovať iba ako pohodlné oblečenie, zatiaľ čo streetwear prevádza podobné výrobky na módne aj stanovené výroky.

Ak má vaša základňa nakupujúceho silné aktívne morálky, musíte si vybrať a propagovať svoje výrobky, ktoré to nezabudnú. Odhaliť definitívny výklenok, ako aj prácu okolo spoločnosti, ktorá ju obklopuje. Vyberte si športové výrobky odevov, poskytnite im jedinečnú postavu a nové zvraty. Ponúkajte polokiery, ako aj priezorov tenisu, vytlačené legíny pre fanatikov jogy, strážcov vyrážok pre surferov alebo vyvíjajú celú linku plaviek.

Udržujte si kartu na trhu
Ak chcete udržať únavu aktívneho oblečenia na uzde, venujte pozornosť tomu, čo sa deje na trhu. Obrazte vzory, ktoré sa darí dobre, nebojte sa inovovať a viditeľne.

Navrhuje sa, aby sa na trh s mimoriadne neutrálne vyzerajúcemu trhu priniesla určitú farbu. Nielenže budete mať špeciálny prístup k aktívnemu oblečeniu, ale budete mať oblasť na výskum sezónnosti atleisúrových výrobkov. Aby ste zaistili, čo je dopyt po trhu, choďte so správami o trhu, využívajte nástroj na Insight Tool Athleisure, ako aj najdôležitejšie, pozrite sa, v čom je vaše cieľové publikum zapustené a sú pripravené oddávať sa.

Maloobchodníci, ktorí plánujú chôdzu na tomto športovom trhu, sa môžu dostať do kontaktu s prominentnými výrobcami jogových nohavíc v USA alebo výrobcami aktívnych oblečení, aby šli so svojimi výrobkami, ako aj vybrať kúsky, ktoré objavia, by boli pre svoj obchod na začiatku skvelé. Umiestnenie vašej hromadnej objednávky, ako aj podporný tím vás prevedie po línii.

Značky:
výrobcovia aktívneho oblečenia
veľkoobchodné oblečenie
veľkoobchodné odevy
odevy tréningu
veľkoobchodné oblečenie
Výrobcovia jogových nohavíc v USA

0 0 hlasov
Hodnotenie článkov

Prihlásiť sa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

0 komentárov

Inline spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre

Experimentujte so svojím športovým oblečením

Preskúmajte svoje športové oblečenie
05/01/2019, zverejnil Alanic Global
Športové oblečenie bolo nesmierne populárne u športovcov, ktorí zvažujú, že časy nepamäti a široko sa používajú v mnohých hrách, ako sú kriket, baseball, box, golf a cyklistika, aby sme spomenuli niektoré. Je to jedno z tých odevov, vďaka ktorým sa hráči cítia pohodlne a pomáha im vynášať najlepší výkon na poli.

V súčasnosti sa dá tešiť z luxusu pri výbere veľkého množstva značiek športových odevov. Veľký počet internetových obchodov ich ponúka za odmeňovanie cien, kde je možné využiť neuveriteľné zľavy.

Nielen vonkajšie hry, tieto odevy vám môžu dodať čo najväčšie pohodlie, keď cvičíte alebo oddávate aj budovanie tela. Je veľmi dôležité, aby telo pri takýchto činnostiach dostalo riadne prevzdušnenie. Odevy zabezpečujú, aby ste sa mohli sústrediť na činnosti, ktoré sa zaoberajú, bez toho, aby ste sa museli starať o úroveň pohodlia.
Prichádza v odrodách:
Pochopenie svojej podstatnej popularity, veľa výrobcov športových odevov prišlo s týmto oblečením v rôznych farbách, dizajnoch a veľkostiach, aby boli oveľa atraktívnejšie a zvýšili ich prijatie medzi rôznymi segmentmi trhu. Nemožno poprieť skutočnosť, že v priebehu rokov sa tieto odevy v mysliach svojich používateľov nezmazateľné.

Pánske:
Ak uvažujete o tom, že máte pánske športové oblečenie, najdôležitejšou vecou, ​​ktorú je potrebné uistiť, že sú také voľné a pohodlné na to, aby umožnili správne pohyby tela. Dokonca aj najmenšie obmedzenie môže ovplyvniť cvičenie človeka. Vždy je vhodné vybrať si oblečenie, ktoré je vyrobené z bavlny, pretože to pomáha absorbovať pot počas aktivity.
Ženy:
V nedávnej dobe prišlo s celým radom elegantného športového oblečenia v oblasti športových odevov. Ak ste pripravení preskúmať farby, môžete si vždy vybrať z odtieňov fialovej, ružovej, bielej alebo čiernej. Sú dostatočne športové a trvajú naozaj dlho.
Deti:
Detské športové oblečenie získalo v poslednom čase značnú popularitu. Medzi dve zásadné vlastnosti, ktoré tieto odevy musia mať, patrí jeho prevzdušňovacia kapacita a schopnosť absorbovať sa. Zatiaľ čo prvá kvalita pomôže pri ochladení tela, druhá pomôže pri udržiavaní osviežených detí.

Okrem týchto určených odevov je odevy jogy typom všeobecného športového oblečenia, ktoré je k dispozícii na trhu a je pre zákazníkov potešením. Zvyčajne sú elastické, takže človek môže ľahko robiť pohyby tela a môže sa doslova roztiahnuť za vašu fantáziu, aby vám dodal nezabudnuteľný zážitok z jogy.

Značky:
Detské športové oblečenie
Pánske športové oblečenie
značky športových odevov
Výrobca športových odevov USA
Výrobcovia športových odevov
športové oblečenie USA
veľkoobchodný športový odev
Dámske športové oblečenie

0 0 hlasov
Hodnotenie článkov

Prihlásiť sa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová stránka

Štítok

Názov*

E -mail*

webová stránka

0 komentárov

Inline spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre

Váš sartoriálne módny sprievodca po najväčších vzoroch pánskeho oblečenia v 2020

Váš sartoriálne módny sprievodca k najväčším trendom pánskeho oblečenia 2020 v 2020
29/05/2020, publikované spoločnosťou Alanic Global
Nie je trik, že „trendy v štýle“ potenciálne nie sú veľmi obľúbeným idiom komunity pánskeho oblečenia. Vo svete, kde stoja peniaze vo večných, prémiové kusy budú vždy Trump udržiavať tempo so štýlom, skákanie na každý prechádzajúci rozbehnutý vagón má tendenciu hľadať s určitým stupňom pohŕdania.
Ale nie všetky vzory štýlov sú rovnaké. Riešenie, ako udržať svoju sartoriálnu sebaúctu, spočíva v schopnosti produktívne rozlišovať medzi budúcimi klasikami, ako aj prchavým výstrelom. Aby sme vám poskytli tlačenie správnym smerom, urobili sme tento rok opatrne vybranú úpravu veľkoobchodných odevov, ktoré stojí za to vrátane vášho šatníka, ako aj prečo ich musíte vyskúšať.

Vertikálne pruhy
Dôvody prijatia vertikálneho pruhového vzoru sú dvojaké: spočiatku to vyzerá fantasticky a ponúka obyčajnú a pokročilú metódu na experimentovanie s výtlačkami, druhá vec, má príjemnú výhodu pri holení niekoľkých libier z vášho vzhľadu, takže vyzeráte. Štíhlejšie aj vyššie.
Pre body výhod, choďte na štýly s pruhmi zmeny šírky. Alebo zostaňte s ikonickými pruhmi alebo dokonca s Seersuckerom, ak chcete udržiavať veci jemné.

Oživenie devíz
Žijeme v polovici 90. rokov 20. storočia šialenstvo od návratu dlhšie, ako nám záleží na pamäti. Prispôsobenie išlo o všetkých Chandler Bing, tenisky sa balónové, rovnako ako nepraktické ísť na oslavu bez toho, aby boli obklopení ironickými kontajnerovými klobúkami, ako aj vintage bundy.
Tento rok však; Veci sú na kole. Vzorec dvoch desaťročí hodín stále tiká do nanosekundy, ako aj ako výsledok, budeme pozorovať oživenie tisícročia. Presne to, aký typ to bude trvať, je predpoklad každého, ale pokiaľ sa nezobrazuje ako hlboké kady V, odtiene uzávierky, ako aj vyskočené obojky póla, potom sme šťastní.

Alanic na celom svete · Váš sartoriálne módny sprievodca k najväčším trendom pánskeho oblečenia 2020
Vesty na vrstvenie
Toto leto bude čas na vykopanie vášho singleta. Nemusíte sa používať samostatne, majte na pamäti. Nechajte to na fitness centre, chlapcov. Vesta je späť s represálom, ale tentokrát je to všetko o hĺbke s letnými košeľami. Ak sa teplé podnebie nakoniec vráti, je košeľa s kubánskym golierom v boxy.
Maloobchodníci sa uistia, že integrujete tieto dôležité kúsky odevov spolu s veľkoobchodnými dámskymi módnymi odevmi, aby ste sa uistili, že všetci vaši klienti sú spokojní s aktualizovanou zbierkou vášho obchodu.

Značky:
pánske veľkoobchodné oblečenie
Veľkoobchodné módne oblečenie
veľkoobchodné pánske oblečenie
Veľkoobchodné dámske oblečenie
Veľkoobchodné dámske módne oblečenie
Dámske módne odevy Veľkoobchod

0 0 hlasov
Hodnotenie článkov

Prihlásiť sa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

0 komentárov

Inline spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre

Resurgence Tees je Halloween pripravený s predajom

Dan z Renewal Tees tento mesiac oslavuje svoje narodeniny, rovnako ako všetky jeho štýly do skvelého predaja. Môžete získať 25% zľavu na čokoľvek, ako aj čokoľvek s kódom: Hallowbday. Ponuka je ponúkaná až do 21. októbra. Resurgence Tees je Halloween pripravený s predajom!
A keďže už cítime chvenie Halloweenu, predstavil tiež novú radu štýlov tričiek Halloween Tete, ktoré môžete skontrolovať nižšie.
Resurgence Tees je Halloween pripravený s predajom!
Amazon EclectusAfrican Grerybrave New Worldsonic Dashsonic Dashpeace Not Waouat – niečo zlé, táto metóda prichádza
0/5 (0 recenzií)

Súťaž o tričká s tričkami inak

Ostatné odpaliská súťažte o zbavenie svojich starých tričiek a tiež urobte vo svojom šatníku úplne bezplatnú oblasť!
Dosť pri recyklácii vašich starých emocionálnych tričiek tričiek – je mimoriadne nevyhnutné pochopiť, kedy to nechať ísť, ako aj získať nové. Nové tričká, nové spomienky!
Ostatné prostriedky majú mesiac v hodnote mesiaca súťaže o tričká s veľkou cenou 30 úplne bezplatných odpalísk od budúcich štýlov inakých.com!
Choďte sem vstúpiť!
A ak nechcete čakať na šťastie, aby ste ukázali jeho dohodu, kým neobnovíte kolekciu tričiek, nezabudnite skontrolovať tričká tričiek na predaj. Ak ste buff kultúry, bude sa vám páčiť táto stránka!

0/5 (0 recenzií)

Zábavné tričká

Zábavné tričká majú spôsob, ako povzbudzovať ľudí hore. Majú dar v povzbudzovaní nielen v dňoch ľudí, ale aj dni ľudí v ich blízkosti. Je to ako cheefull reťaz.
I Facebook You Momfunny Tričko ste veľmi populárne, pretože ľudia sa radi bavia a uvažujú o tom, že zábavná grafika je veľmi príťažlivá.
Verím, že budem mať pitie generála, možno si myslíte, že iba mladí ľudia nosia také tričká, ale ak si to myslíte, veľmi sa mýlite! Vtipné odpaliská sú všade milované.
Frunk ako kačica! Ako dizajnéri grafických tričiek máme sami úžasnú kolekciu vtipných vzorov tričiek a sme z toho veľmi radi!
Poďme Goove – Trhirt Factoryif Mnoho vtipných tričiek je väčšinou typografia, naše odpaliská sú väčšinou vektorové vzory a grafické umenie. Vypustili sme odpaliská hovoriť, aj keď línie, krivky a desiatky. Myslíme si, že vizuálny vplyv má oveľa väčší účinok ako ktorýkoľvek iný.
Ahoj ohromujúci – tričko Factoryyy môžete používať vtipné tričká takmer pri každej príležitosti, ak vaša práca nemá obliekanie, ako je čierna kravata alebo čokoľvek podobné, môžete ich nosiť na pláži, na ulici, dokonca ich môžete dať ako darčeky k tomu, koho miluješ. Môžete sa lepšie vyjadriť tým, že nosíte vtipné tričko.
Viva La Vida Loca – Tshirt FactoryCheck Out našej zbierky vektorov! Nemáte žiadnu ideea, keď si môžete nájsť niečo vo svojom predstihu.
Mňam – mačka sníva o jedle – Trhirt Factoryyou môžete kliknúť na naše obrázky a pozrite

0/5 (0 recenzií)

Strýko Fritz je pripravený na Vianoce!

Pamätáte si strýka Fritza, však? Tu je pre vás osviežovač, len pre prípad. Pripravte sa na Vianoce!
Bez ohľadu na to, aký je cynický tento starý prd, nechal sa pripojiť k dovolenkovej zábave a vydal sezónne tričko.
Áno, dosť strašidelné – alebo do toho príliš čítam? Co si myslis?
Nezabudnite nám dať vedieť, ak sa vám to páčilo v komentári, pozrite si ich webovú stránku a získajte zajtra a vráťte sa na ďalšie úžasné tričko dňa!
Strýko Fritz je pripravený na Vianoce!
Vianočné tričko od strýka Fritza:

0/5 (0 recenzií)

Cx. Značka tričiek City T-2-ročné výročie!

Vyzerá to ako značka T-tričku T CX. Mesto oslavuje svoje 2 -ročné výročie a je potešené, že sa v posledných 2 rokoch vyrastali. Ako prerušenie fanúšikov, ktoré urobili fotenie, aby zvýraznili niektoré z nových návrhov, ktoré vydali. Ale prekvapenia sú prekvapenia Nie je koniec. Poskytujú tiež zľavu 30% všetkých produktov a spúšťajú súťaž, o ktorej som si istý, že si nechcete nechať ujsť.
CS. City Brandcx. City Brandcx. mestská značka

0/5 (0 recenzií)