Graphic Artwork Steven Harrington!

Steven Harrington, skutočne jeden z najlepších dizajnérov, ktorí dnes pracujú, ho stále zabíja umeleckými výtlačkami. Žije rovnako ako diela v Los Angeles. Encyclopédie časového života v rokoch 1965 až 1972, ktoré sa týkajú psychiatrie 60. rokov, sa zdá, že jeho umenie sa môže nazvať „kontextová objektivita“, pričom každý kus vytvorený ako betónová položka symbioticky definovaná väčším kontextom.

Harrington, spolu s kolegami Justinom Krietemeyerom, je spoluzakladateľom národného lesného štýlu, ktorého pracovné miesta zahŕňajú katalógy Metropolitan Outfitters, Burton Snowboards, ako aj nástenná maľba Nike Ole. Kreslenie vplyvu z obrázkov, módy a grafiky, ktoré sa nachádzajú v encyklopédiách v časovom živote v rokoch 1965-1972. Aj keď je nesmierne zaneprázdnený, stále objavuje čas na prácu na poverených, ako aj na vlastných umeleckých pracovných miestach inšpirovaných.
Vystavoval prácu v Los Angeles, New Yorku, Dallase, San Franciscu, Chicagu, Philadelphii, Montreale, Tokiu, Melbourne, Barcelone, Paríži, Miláne a Berlíne.
Páči sa mi jeho využívanie farieb a silných predmetov. Práve tu sú niektoré kúsky zo spoločnosti Steven’s Graphic Artwork:
Steven Harrington Artworkssteven Harrington Artoworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington Artoworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington ArtworksSteven Arting, ktorý robil umelecké diela, ktoré sa uchovávajú, a to, aby sa u umelcov, ktorí robia, u umelcov, ktorí robia, do argory, ktoré robia, a to, aby sa u umelcov z harringu v harringu, ktoré uchovávajú, a v dosahu ramena. “Mám pocit, že je mimoriadne dôležité nechať svoje publikum pochopiť, že za prácou je človek.”
Pri pohľade na jeho prácu určite môžete vidieť ľudský prvok. Náladové, Winky tváre, jasné farby, ako aj ručne vyrábané postavy prikývli na chlapa, ktorý je nadšený prepojením ľudí s jeho prácou.
Steven Harrington Artworkssteven Harrington Artworksgraphic Artworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington Artworks The Fantastický umelec je súčasťou skvelých obchodov projektov. Jedným z nich je „kurátorstvo spoločnosťou Arkitip“, ako aj vyvinutý pre Incase, zameraný na poskytovanie kreatívne ozdobených produktov Apple © jednotlivcom, ktorí majú ocenenie za inovatívne umenie aj ako technológiu. Oba štýly nie sú len veľmi hip, ale ponúkajú aj psychedelický vzhľad.
Steven Harrington Artworkssteven Harrington Artworks „Neustále sa objavujem, čo sa zaujímam o to, čo je„ krajina umenia “. Pretože môžem mať na pamäti, vždy som kreslil alebo maľoval. Vždy som mal „vedľajšie projekty“, je to len moja postava, aby som bol zaneprázdnený. Stále som žil a neustále robil veci, je to pre mňa fantastický význam. Zistenie, že osobný čas na prejavenie, ako aj znepokojenie, je skutočne nevyhnutné, ako aj ma udržiava ako ľudská bytosť. Výsledok tohto osobného času v mojom živote sa zmenil na vytváranie obrázkov. V mojich mladších dňoch som sníval o akomkoľvek umení. “(Steven Harrington)
Steven Harrington Artworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington Artworkssteven Harrington Artworks
0/5 (0 recenzií)

Designer of the Week – nature design with Mia Charro

step into the magical world of nature design artist Mia Charro
This week we’re gonna immerse ourselves into the magical world of nature design with illustrator Mia Charro. We’ve got in contact with her because there is a part of us that is fascinated by the abundance of floral designs and handd-rawn ornaments she constantly creates, it seems from her dreams.
She ‘s a graphic designer, children’s book author but generally a nature lover. If you are ever in need of vintage floral vectors, carefully crafted doodles, banners, floral logos, bohemian fonts, decorative kits or botanical bundles make sure you visit her little shop, on creative Market.
But beyond her works we wanted to hear from the artist herself, so we “sat down” and listened to the magical words of a passionate illustrator who gets inspired by the precious nature around us.
OANA: Please tell us more about your art and design background. What made you become a designer?
MIA: I have always loved to draw and to illustrate, and somehow I love the visual side of the communication. When I was young I loved to illustrate the stories that I wrote. The visual side of the story became very important for me.

OANA: how or when did you start illustrating on a professional level?
MIA: When I graduate from advertising in 2000 I decided to study a course to create web pages. I thought Internet was going to be the future of the design and communication. I started to work on an e-learning company and there I developed my illustration and designing skills. I discovered that I absolutely loved that. It was an inflection point of my life.

OANA: Where does your inspiration come from?
MIA: Nature, always nature. For me it´s the most important source of inspiration. You can find perfect harmony and geometry in nature, in the flowers, the grass under your feet. When I´m stuck and I don´t know what to illustrate I always go to the mountains, I sit on the grass and I relax, I try to stop my mind and focus on feelings. For me that state is a door opened to inspiration.
OANA: how would you describe your style?
MIA: I don´t really know because I think I don´t have a defined style, it´s evolving through the years, I don´t want to repeat the same type of style, sometimes I use vectors, sometimes watercolors, sometimes čiarové umenie. I like to explore and keep it simple and natural.

OANA: What tools you use? Do you go 100% digital or is there paper involved?
MIA: I usually use the computer. It´s very easy to add the colors you want and of course there´s the CMD+Z (hehe) My favorite software is Adobe Photoshop, Adobe Illustrator and a Wacom Intuos tablet. but I also love watercolors too. When you draw by hand, in paper, it´s a totally different process, I enjoy it a lot because you let the colors flow and it´s very relaxing.
OANA: Is there anything that you specifically avoid using in your illustrations?
I try to avoid anything that for me transmits bad feelings or violence. I think that we have enough of that and it´s time to go to the bright side ?

OANA: What was the hardest job/illustration you have ever worked on?
MIA: all of them in which I don´t feel involved, and I see myself just as an illustrating machine. It’s very frustrating. When I worked on the e-learning company I had to create illustrations for a lot of courses. I developed the technique and I´m grateful for that because the technique is also important, you need to know how to use the software, you know, but It was hard. Fortunately, today I feel free to illustrate and communicate what I really want.

OANA: Can you name some of your favorite designs and why?(personal or from other designers)
MIA: I love this piece of Becca Stadtlander, I think it´s very poetic, you can feel the summer breeze watching it.

This print is also amazing. It´s a flood of calm.

If we talk about artists, my favorite is Nicholas Roerich, not just for his beautiful paintings but for his outstanding life (I highly recommend to read a little about it. It´s so inspiring!)
OANA: any graphic designers you admire?
MIA: My favorite illustrators are Katie Daisy and Geninne Zlatkis, because of the good vibes they communicate. For me, to communicate positive and constructive messages is a responsibility of the artist.

OANA: any words of advice for anyone just starting out as an illustrator/graphic designer?
I´d love too! first of all and the most important for me is to be passionate about what you create. It can sound like a cliché, but for me it´s true. If you are passionate and love what you do, you will do your best and you will convey your best feelings.

We’d like to thank Mia again for sharing her beautiful perspective on the world around us.
For a full portfolio with complete works and samples of the style visit her personal illustrator site.

0/5 (0 recenzií)

Fucknfilthy nám poskytujte tie najlepšie tričká módnych tričiek

Módne tričká od Fucknfilthy
Fucknfilthy je blog, ako aj platforma, ktorá sa používa na propagáciu nových a prichádzajúcich zručností, ktoré sa odlišujú vo svete módy, umenia a ďalších. Postupoval z intímneho blogu na bežne uznávaný a ocenený zdrojom nespočetných jednotlivcov každý deň. Fucknfilthy odevy robia fantasticky v predaji kdekoľvek na svete, ako sú NY, Londýn, Paríž, Japonsko, Švédsko, Berlín, Austrália a Írsko, zakončené obohacujúcim obchodom v Dubline. Napríklad zbierka jar / leta bola vydaná v júli do obchodu Fucknfilthy, ako aj takmer všetky kusy ponúkané v úvodnej noci. Takže si môžete s istotou kúpiť akýkoľvek druh módy.
Až doteraz sa Fucknfilthy združoval s niekoľkými fantastickými značkami ako Lazy OAF, Adidas, Sony, Fred Perry, Toykyo. Vždy sú k dispozícii pre nové pracovné miesta a čerstvé nápady, takže vás motivujeme, aby ste sa s nimi dostali do kontaktu, pokiaľ máte hodnotu, zatiaľ čo ich koncept zrazí z nôh. Určite budú naďalej rásť, takže ich sledujte.

0/5 (0 recenzií)

Bezplatné výkriky komiksu Vektorové výkriky-Tričtiny

Komiksové vektorové výkriky
Autor: Freepik
Licencia: Musí charakteristická pre Freepik
Typ: Vektorové ilustrácie
Dátum: štvrtok, 4. 10. 2014
Kategória: Karikatúra
Súbor: ai
Stiahnuť ▼

Môžete úplne použiť tento obrázok vektora komiksu:
– pre osobné aj komerčné projekty a ich upravenie. – V šablóne alebo aplikácii dizajnu stránky alebo prezentácie alebo ako súčasť vášho dizajnu.
Nemáte dovolené:
-Sub-licencia, predaj alebo prenajímajte si ju. – Zahrňte ho do ľubovoľného online alebo offline archívu alebo databázy.
Pripisovanie:
Credit Freepik s týmto odkazom: „Navrhol Freepik.com“. Celú licenciu môžete vidieť na adrese :.

0/5 (0 recenzií)

Teezus Clothing Kickstarter Job pre Graphic Tees

Teezus Clothing sa začal v máji tohto roku, pretože majiteľ Jeffery Cheung chcel poskytnúť niečo špeciálne pre tričká, ktoré sa dnes objavili. Mnoho obchodov s menovkou značkou v našom súčasnom dni prešlo od výroby umeleckých diel a neuveriteľných grafických odpalísk po bežné košele logo-ed. Chcel poskytnúť nový život na trhu tričiek tým, že integruje jedinečné umelecké diela s vysokokvalitnými tričkami tričiek, ale náklady si stále udržujú cenovo dostupné. Po mnohých dlhých hodinách, ktoré sa zaoberali rysovacou doskou, sa narodilo odevy Teezus.
Aj keď odev Teezus začal ako pár ovplyvňovaných náčrtov, teraz sa stal novým životným štýlom. Oblečenie Teezus prináša do typického tričku nový zážitok.
Cieľom je vyrobiť tričká, ktoré sú nielen krásne, hoci sú tiež pohodlné. Košele sú vyrobené zo 100% preshrunk, bavlny s mäkkým políčkom, ako aj naše atramenty sú najväčšej kvality.
Teezus Clothing bol predstavený na Kickstarter a tiež sa bude konať s 12. októbrom.
Tento Kickstarter obsahuje 10 rôznych štýlov, z ktorých si môžete vybrať. Každá košeľa je 20 dolárov za obmedzený počet podporovateľov, ako aj lode zadarmo kdekoľvek v USA. Kampaň tiež ponúka personalizované kremíkové náramky, výber výroby personalizovaného tričku, ako aj vy, dokonca môžete vyrobiť svoj vlastný štýl pre náš internetový obchod, ktorý sa otvorí v januári 2015. , ako aj plodina, vrchol pre všetky tričká, pričom sa snaží rozširovať do krku, svetre, mikiny, príslušenstva, ako aj viac farebných variácií.

0/5 (0 recenzií)

Vydané nové tričká GodMode!

Oblečenie Godmode má pôsobivú líniu, ktorá je profesionálne zameraná na zákazníkov tým, že ponúka niektoré z najlepších obalov a konceptov pre nezávislú značku. Kliknutím sem získate pripomenutie podrobností o značke.
Teraz sú späť s novými tričkami, ktoré si budete milovať, a prezentácia týchto návrhov má zomrieť. Povedal som vám, že sa venujú kultúre videohier a viem, čo táto verejnosť očakáva-nič menej ako zábavné, originálne, zábavné a koncepčne silné.

Tu idete, milovníci Godmode, nové návrhy! A pár slov od samotných dizajnérov:

„Za posledných pár mesiacov sme dostali skvelú spätnú väzbu a zistili sme, že veľa ľudí chcelo len nejaké dobré neobmedzené košele. Takže v najbližších mesiacoch vydáme malé sady košieľ, ktoré neobsahujú žiadnu vzácnosť ani balenie. Iba niektoré zdravé vysokokvalitné odpaliská za nižšiu cenu (20 dolárov) “.

Buďte spoločenskí a sledujte ich na Facebooku a Twitteri a povedzte im, čo si myslíte!

0/5 (0 recenzií)

Predstavujeme nového dizajnéra továrne Tshirt Lou Patrick Mackay

Nový dizajnér továrne Tshirt Lou Patrick MacKay
Pre niekoľko našich návštevníkov je zrejmé, že náš blog je niekedy naznačený presun pozornosti na našich stránkach, ako aj www.tshirth-factory.com, ako aj susedstvo, ktoré sme okolo neho budovali. Sme nesmierne radi z našich partnerstiev, ako aj z dizajnérov, ktorí sa do nás započítavajú, poskytovaním kvalitných umeleckých diel našim návštevníkom.
Dnes som nadšený, že vám môžem poskytnúť nejaký pohľad na jeden z našich najnovších štýlov ilustrátora. Volá sa Lou Patrick Mackay, rovnako ako pochádza z Phillipínov. Pracuje ako dizajnér už 6 rokov a pracuje s rôznymi klientmi na celom svete už 3 roky. Práve tu sú myšlienky za fantastickými návrhmi:
Oana: Prosím, povedzte nám oveľa viac o svojom umení a štýlovom pozadí, ako aj o tom, čo vás prinútilo byť dizajnérom?
Lou: Moje štýly sú zvyčajne mimoriadne komplexné a odlišné, pretože mám tendenciu miešať abstraktný štýl a obraz v rovnakom čase. Zvyčajne to začnem verením rôznych nápadov, veľkým náčrtom, rozložením, umiestnením atď. Rovnako ako vtedy obrysové časti, ako aj veľké ponuky vylepšenia, až kým neprídem s mimoriadne zreteľným dotykom, ako aj s technikou sfarbenia. Posledná technika môjho štýlu by vytvorila veľké množstvo odlišných ťahov ako načrtnutia ťahov ako načrtnutia. Rovnako ako boom! Hotovo!
Beast Modeoana: Presne ako alebo kedy ste začali ilustrovať na odbornej úrovni?
Lou: Začalo to ako zábava, keď som bol malý, objavil som pár lekcií s mojím dedkom, nikdy to však nečakalo ako prácu na plný úväzok. Počas dní na vysokej škole to bol čas, keď som sa začal sústrediť na kreslenie/skicovanie/maľovanie. Získal som veľkú veľkú reakciu od mojich kamarátov, ako aj kolegov, ako aj akceptovaných pracovných miest od regionálnych klientov. Keď som začal, moja prvá úloha bola oveľa viac na vývoji webu a programovania, ktoré som sa neskôr rozhodol byť grafickým umelcom na plný úväzok. Rovnako ako vtedy som začal robiť na voľnej nohe práce na medzinárodnej úrovni a pracovať tu na Filipínach v rovnakom čase.
IRICHETHE, UntamedEvery umelec bude vždy objavovať tak dobre, ako som presvedčený, že v oblasti umenia nie je odborník.
Oana: Odkiaľ pochádza tvoja motivácia?
Lou: Z môjho prostredia, keďže som obklopený takými fantastickými umelcami priamo tu v práci, ako aj z väčšej časti by prichádzali z mojich rád (domácnosť a kamaráti).
Oana: Ako by ste presne vysvetlili svoj štýl?
Lou: Jednoducho podrobné. Lož
In-Memoryoana: Aké nástroje používate? Chodíte na 100% digitálne alebo je tu zapojený papier?
Lou: Photoshop, ilustrátor, ako aj najdôležitejšie – ako aj papier.
Aquabotoana: Existuje niečo, čo obzvlášť zabránite využívaniu vašich ilustrácií?
Lou: Žiadne
Oana: Aká bola najťažšia úloha, na ktorej ste kedy pracovali?
Lou: Minulý rok, 2014, som vytvoril štýl pre súťaž v štýle albumu / tričku pre kapelu priamo tu na Filipínach (Faspitch).
Oana: Môžete pomenovať niektoré z vašich preferovaných štýlov, ako aj prečo? (Osobne alebo od iných dizajnérov)
Lou:
Vzájomne prepojené – jednoduché, jedinečné, skvelé ponuky detailov v ňom

The Watcher – farebný, jedinečný, skvelé detaily

HOLD – ako polohovanie, ako aj jeho predstava.

Hostoana: Akýkoľvek typ grafických dizajnérov, ktorých obdivujete?
Lou: Všetci
Oana: Akýkoľvek typ slov vedenia pre niekoho, kto sa začína ako ilustrátor/grafický dizajnér?
Lou: Pokračujte v cvičení. pokračuj v cvičení. pokračuj v cvičení. Nezastavujte sa.
Ďakujeme, že urobíte veľa za čas, Lou, ako aj za mimoriadne hlukové rady!
Takže, chlapci, čo si myslíte? Povedzte nám svoje názory na Lou’s Styles v komentároch a ukážte nám svojich preferovaných dizajnérov!

0/5 (0 recenzií)