Dre vs Pat Butcher (EastEnders)

Dave Salisbury je dizajnér nového tričku, ktorý vo všeobecnosti ilustruje hip hopové giganty, ako aj podriadený britský kultúrny ikon. Práve nedávno ilustroval veľa postáv od EastEnders BBC. Prišiel s štýlom založeným na „Chronickom“ Dr. Dreovi, ktorý prešiel s Pat Butcherom, ako aj jej láskou k Ginovi n ‘Tonic. Nižšie nájdete štýl.
Rovnako ponúka 10% zľavu, pričom vo svojom obchode využíva kód „MassivearMSTheBest“.
Čo si teda myslíte, čitatelia? Ako presne sa tešíte z Daveovho štýlu? Zanechajte nám komentár a tiež nám povedzte svoje názory.
DRE vs Pat Butcher, dizajn postavy BBC

0/5 (0 recenzií)

Najlepšie úplne bezplatné kefy Photoshop z 22Pixelov

O grafickom dizajne je to, že pre dizajnéra potrebuje zdroje, aby vykonával úžasnú prácu. Áno, môžete vymyslieť svoje vlastné obchodné nástroje, ale na konci dňa je najdôležitejšou vecou na tom, aby ste to urobili rýchle a pekné. A keď to vymyslíte sami, mohlo by to byť veľmi pekné, ale nie také rýchle.
Grafickí dizajnéri teda potrebujú všetky nástroje, z úplne bezplatných vektorov, zakúpených vektorov a samozrejme najdôležitejšiu vec, ktoré potrebujú štetce. Kefy majú spôsob, ako im pomôcť dosiahnuť prácu. Pomysli na to, že by si rád vytvoril fantastický grafický dizajn s nejakým skutočne úžasným pozadím. Nebolo by to pekné? Čo robíte v tomto prípade? vážne teraz? Je to jednoduché! Sledujete stránky, ktoré ponúkajú také štetce, a sťahujte ich.
Ale nech už robíte čokoľvek, prosím, všimnite si, že mnohí umelci, ktorí vytvárajú také štetce pre Photoshop, má pre ich použitie súbor pokynov. Preto by ste mali byť opatrní s právnou časťou. Ak autor určil, že by ste ich mali používať iba na osobné činnosti, nemôžete použiť určitú kefu alebo sadu štetcov.
Muži z 22Pixelov majú fantastickú zbierku úplne bezplatných kefiek Photoshop a ja by som mal pripustiť, že sa mi naozaj páčilo to, čo som videl. Kefy pre každého a určite pre každý typ dizajnu. Ako som povedal, môžete si stiahnuť mystické umelecké kefy, kefy na vzostupe, štetce štítkov (moje osobné obľúbené v súprave), dymové kefy, studené kefy na fushion, náhodné grunge, vander90, nakreslené rozkvet a tak ďalej.
Ak by ste chceli vidieť viac, mali by ste skontrolovať celú stránku. Skutočne sa to stalo veľkým zdrojom inšpirácie. Nielen pre mňa, ale aj pre všetkých okolo. A poznáš nás. My, v tričku, máme vec na navrhovanie, vektory, umenie a väčšinou dizajn tričiek! Takže to počujeme a nakreslite, vy!
Bezplatné kefky Photoshop Brushesfree Photoshop Brushesbrushes pri 22Pixelsfree Photoshop Brushesbrushes pri 22Pixelsbrushes pri 22Pixelsbrushes pri 22Pixelsbrushes pri 22Pixels
0/5 (0 recenzií)