Vynikajúce bezplatné vektory pre úžasné umelecké diela!

Vektory sú v podstate príznaky geometrie, ako sú čiary, polygóny, body a krivky. Tieto matematické rovnice sú veľmi užitočné v počítačovej grafike na vytváranie obrázkov. Pomáha dizajnérovi veľa pri vytváraní nových návrhov, pretože tieto sa dajú ľahko upraviť a dá sa použiť v akejkoľvek veľkosti. Ak ste grafický dizajnér, môžete ľahko použiť tieto bezplatné vektory ako grafiku v rôznych konceptoch pre svoj projekt. Pred rokmi s nástupom internetu, ktorí ľudia používali na navrhovanie všetkých dokumentov v spoločnosti Microsoft Word a tieto obrázky sa našli na klipartoch.
Dizajnér spoločnosti Adobe Illustrator Cliparta je oboznámený so zdrojmi, ktoré používajú vo svojich dizajnoch, výtvoroch a obrázkoch. Existujú rôzne typy tvarov bezplatných vektorov používaných na navrhovanie webu, ako je abstraktné akcie, tvary artefaktov, prvky vektorového dizajnu, mestská vektorová grafika, bezplatné vektorové krídla, štýlové kvety, vektorová grafika Paisley, Dreamy Sky Vector, Autumn Design Design Design Vektor .
Adobe Illustrator ClipartdownLoad TU!
Adobe Illustrator Clipartadobe Illustrator Clipartdownload TU!
Adobe Illustrator Clipartadobe Illustrator Clipartadobe Illustrator Clipartadobe Illustrator Clipartadobe Illustrator Clipartdownload tu!
Adobe Illustrator Clipartadobe Illustrator Clipartdownload TU!
Jedná sa o niektoré vynikajúce návrhy bezplatných vektorov, ktoré dizajnéri používajú v inom formáte pri vytváraní grafického dizajnu, aby webová stránka vyzerala atraktívna. Pre obrázky vektorovej grafiky môžete použiť aplikácie ako Adobe Illustrator a Coral Draw. Výkresy, ktoré všeobecne vidíte v reklame, nie sú bežné fotografie, všetky sú vektorové výkresy. Tieto vektorové výkresy sa dokonca nazývajú najlepšie nástroje pre dizajnérov. V súčasnosti väčšina ľudí chodí skôr na vektory ako na pixely.
Existujú body, ktoré robia bezplatné vektory lepšie ako pixely ako:
Hladké a čisté hrany- vo Photoshope, keď sa pokúsite urobiť vaše kresby, vždy dostanete fuzzy hrán a vás unavujú odstránenie týchto fuzzy hrán, ale keď používate vektory, tieto fuzzy hrán Úhľadný pohľad na vašu poslednú kresbu a kresba vyzerá profesionálnejšie.

Vysoké rozlíšenie vo vektorovej grafike môžete použiť vysoké rozlíšenie bez straty kvality. Pomáha to pri vytváraní fotografií realistických umeleckých diel. Väčšina reklamných agentúr to používa pre svoje reklamné materiály na vytváranie realistických produktov, ako je 3D.

Ľahko upraviteľné- pomocou programu Adobe Illustrator v programe vektorov je ľahké upraviť štýl a hrúbku riadkov. Má farby mŕtvice a výplň, ktorá sa ľahko zmení.

Skvelá typografia- Tento program vektorov má vysoko kvalitné písma. Vo Photoshope je vytáčanie so štýlmi odseku a typografie veľmi obmedzené, ale keď používate ilustrátor, nájdete väčšiu flexibilitu a kontrolu. Môžete tiež byť schopní vytvoriť 3D typografiu s 3D efektmi.

Menšia veľkosť súboru- Keď používate Photoshop a aplikujete vysoké rozlíšenie, je súbor väčší a úpravy sa stane pomalým a ťažkým. Je ľahké pracovať s Adobe Illustrator, pretože robí veľkosť súboru malý a dá sa ľahko upraviť a odosielať e -mailom.

Skvelý štýl- Ak používate program vektorového kreslenia, budete môcť v modernej grafike vytvoriť celý rad štýlov. Väčšina dizajnérov používa tento ilustrátor na vytváranie ilustrácií, ktoré sa stali prosperujúcim trendom.

0/5 (0 recenzií)

Pondelková správa o pracovných odevoch: Ava Blúzka

Naše každodenné správy o pracovných odevoch naznačujú, že jedno odevy vhodný pre prácu v rôznych cenách.
Táto blúzka inšpirovaná vintage od spoločnosti L’Agence je jednoducho úžasná. Páči sa mi gombíky, golier kapely a samozrejme čipkové manžety. Vo všeobecnosti nie som v kancelárii veľkým fanúšikom čipky, tento detail je však jemný pre najbežnejšie pracovisko. Spároval by som to s námornými nohavicami pre monochromatický vzhľad alebo ho nosím pod bielym sakom s nádychom rukávu, ktorý trčí.
Vrchol je 275 dolárov v spoločnosti L’Agence a je k dispozícii vo veľkostiach xxs-xxl v troch farbách. Môžete to tiež objaviť v Neiman Marcus, Bloomingdale’s, Intermix, ako aj revolve.
Toto publikovanie pozostáva z pridružených odkazov, ako aj z Corporette® môže robiť provízie za nákupy uskutočnené s odkazmi v tomto príspevku. Viac podrobností nájdete tu. Poďakujte vám toľko za vašu podporu!
{Súvisiace: Uskutočnili sme nedávne hľadanie elegantných blúzok pre prácu}
Pracovné odevy Poznámka pre 8.25.22…
Saks Fifth Avenue – Designer Sale, až 70% zľava!
Neiman Marcus – Predaj je v predaji, až 75% zľava!
Net-A-Porter-7 000+ nových riadkov pridaných, až 80% zľava!
Nordstrom – 7 000 nových trhlín pre ženy
Lo & Sons – až 50% zľava!
Mercer – Storehouse Sale: až 60% zľava
Loft: letné povolenie: Až 70% zľavové náklady
J.Crew-75 dolárov Denim & Oveľa viac štýlov na opotrebenie
J.Crew Factory-40-60 dolárov z všetkého; 10 dolárov z celého 50 dolárov, ktoré utratíte

Ďalší predaj poznámky:
Buffy-Úspory v back-to-školách: až 15% zľava ich posteľná bielizeň
Padák-ušetrite až 40% zľavu položiek poslednej šance
Omladenie – Predaj obytného priestoru: až 30% zľava (čitatelia sa páčia ich osvetlenie)

Kde nájsť spravodlivý obchod a eticky získané odevy

od roku 2022: Ak hľadáte oblečenie pre životné prostredie, ktoré môžete nosiť do práce, pozrite Teória, Hobbs a Ted Baker – Nordstrom má tiež veľkú sekciu venovanú udržateľnému štýlu! Môžete tiež vyskúšať menšie značky ako Amour Vert, Cuyana, Everlane, Emerson Fry, Grana, Reformation a Wallis Evera.
V našom prvom príspevku v našej etickej nákupnej sérii sme zaokrúhlili niekoľko značiek odevov vyrobených v Spojených štátoch, väčšinou startupov a malé a/alebo nezávislé štítky a v druhej časti sme zdieľali zoznam hlavných a viac dostupných značiek pracovných prác Predajte oblečenie vyrobené v Severnej Amerike alebo v Európe. Dnes kontrolujeme odevy, ktoré je certifikované spravodlivým obchodom, ako aj odevy, ktoré sa oficiálne nepovažujú za spravodlivý obchod, ale vyrábali oveľa zodpovednejšie alebo etickejšie ako priemerná značka.

Samozrejme, keď značka uplatňuje obdivuhodné tvrdenia, ako sú tí, my ako kupujúci za to jednoducho musíme vziať svoje slovo – ale radšej by som dal svoje podnikanie spoločnosti, ktorá uvádza, že sa zaviazala k etickým pracovným praktikám a spravodlivému obchodu ako tomu, kto kto Nehovorí ani slovo o pôvode alebo výrobe svojich výrobkov. (Na obrázku: Brooks Brothers Stretch Wool Susath Dress, 158 dolárov.)
Certifikácia spravodlivého obchodu je oveľa komplikovanejšia, ako by ste si mohli myslieť; Existuje viac ako jedna certifikačná organizácia a každá má trochu odlišnú definíciu pojmu „spravodlivý obchod“. Je tiež možné, že nebudeme robiť toľko dobrého, ako si myslíme, že získame tieto výrobky.

Ndongo Sylla, bývalý medzinárodný zamestnanec Fairtrade Medzinárodný zamestnanec s PhD v oblasti vývojovej ekonómie, napísal knihu s názvom Škandál na veľtrh obchodu: marketingová chudoba v prospech bohatých (výňatok tu v The Guardian). V recenzii ekonózovej knihy ju recenzent nazval „náročným čítaním“, ale napísal: „Je ťažké spochybniť záver [Sylla] záver, že doteraz hnutie označovania spravodlivého obchodu bolo oveľa viac o zmierňovaní svedomia v bohatých Krajiny, než sa venovať veľkým vstupom do chudoby v rozvojovom svete. “ (Povzdych.)

To znamená, že tu je niekoľko značiek, ktoré sa zapájajú do spravodlivého obchodu:
Móda spravodlivého obchodu pre prácu
Domorodé: Certifikované ako spoločnosť B Corporation, odevy spoločnosti so sídlom v Kalifornii-vyrobené výlučne z prírodných vlákien as farbivami priateľskými k životnému prostrediu-sa vyrába prostredníctvom spravodlivého obchodu v Južnej Amerike. Štýly sú väčšinou vhodné pre obchodné príležitostné a príležitostné/kreatívne kódy oblečenia.
Oblečenie Nomads: Členom fóra etického módneho fóra a British Association of Fair Trade Shops, ponuky tejto britskej spoločnosti sa produkujú v súlade s politikami spravodlivého obchodu. Väčšina odevov, ktoré je vyrobené z ekologickej bavlny a zafarbené farbivami priateľskými k životnému prostrediu, je vhodná na prácu, hoci väčšina z nich by bola najlepšia pre spoločnosti pre príležitostné a príležitostné/kreatívne kancelárie spoločnosti.
Zbierka poludnia: Táto spoločnosť, člen federácie spravodlivého obchodu, získava svoje výrobky z 29 remeselníckych služieb v 12 krajinách. Používa šperky, šály a tašky, z ktorých niektoré sú vhodné pre kanceláriu.
Desaťtisíc dedín: Jediná nezisková organizácia na našom zozname, desaťtisíc dedín, ktoré boli založené v roku 1946-má stovky obchodov s tehlami a máltmi, ako aj internetový výklad. Člen Svetovej organizácie spravodlivých obchodov, spoločnosť organizuje spravodlivý obchod s remeselníkmi na celom svete a je odhodlaná k praktikám pre životné prostredie. Ponúka šperky (tendenciu smerom k výpisom) a doplnky (ako aj darčeky a domáce predmety).

Dovážané, ale eticky vyrobené odevy (nemusí byť „spravodlivý obchod“)
Sprievod: Webová stránka pre túto certifikovanú spoločnosť B Corporation hovorí zákazníkom, že jej poslaním je „zabezpečiť, aby náš tovar spĺňal normy v aspoň jednej z týchto troch základných oblastí“ – tri sú „remeselnícky“, „spravodlivý obchod“ a „filantropický . “ Väčšina ponúk sprievodu je pre kanceláriu príliš neformálna, ale existujú niektoré možnosti pracovného oblečenia vrátane šperkov a šátov.
Brooks Brothers: Brooks Brothers drží svojich producentov v prísnych pravidlách, ktoré sú podrobne vysvetlené na svojej webovej stránke, a zaoberá sa iba priamymi predajcami, ktorí spĺňajú jeho kódex správania. (Pozrite sa na náš príspevok: „Ako postaviť pracovný šatník v… Brooks Brothers.“)
ETHICA: Táto stránka spoločnosti NYC používa výrobky odevov a kúziel od eticky vyrábaných značiek priateľských k životnému prostrediu a umožňuje vám nakupovať podľa kategórie: udržateľné, vyrobené v USA, obchod, nie pomoc, ručne vyrábané a vegánske. (Jeho komplexné vysvetlenia pre každú kategóriu sú tu.) Väčšina odevov nie je vhodná na prácu, ale početné topánky a tašky sú.

Naja: Naja spodné prádlo (v siedmich nahých odtieňoch), ACnull

Ako vybrať oblečenie pre svoje deti

presne Ako vybrať oblečenie pre svoje deti
29/10/2021, publikované spoločnosťou Alanic Global

Veľká škála výrobkov ponúkaných na trhu je nepohodlné vzhľadom na to, že môže byť ťažké rozlíšiť medzi tým, čo je potrebné, ako aj tým, čo je módne. Chápeme problémy každého rodiča. V dôsledku toho sme predložili tieto jednoduché odporúčania pri výbere oblečenia vášho dieťaťa, ktoré môže výrazne znížiť vaše nákupné obavy.
Ak sa týka odevov pre vaše veľkoobchodné distribútori detských odevov, základným usmernením je, že bezpečnosť a pohodlie je na prvom mieste. Rovnako je nevyhnutné premýšľať o tom, ako sa dostať do rôznych vekových skupín, pretože rôzne požiadavky sú spojené s každou fázou rastu detí. Keďže deti, ako aj malé deti sú zvyčajne hlavným záujmom, sústredili sme sa na niekoľko zásadných návrhov pre tieto určité vekové kategórie, okrem niekoľkých všeobecných, ako aj na to, ako nie.
Ako vybrať detské oblečenie
Výber oblečenia pre vaše dieťa je najprv tvrdou fuškou pre akýkoľvek typ nového rodiča. Na jednej strane chcete, aby všetky tie úžasné mini-verzie vášho oblečenia, ktoré vyzerajú na novorodenca tak cenne, ale tiež chcete, aby bol váš mladík v oblečení pohodlný. Nehovoriac o tom, že odevy musia byť základné, aby sa dali, ako aj vzlietnuť, pričom premýšľate o tom, že ich môžete vyžadovať, aby ste ich niekoľkokrát počas dňa upravili. Práve tu je zoznam potrieb, ktoré treba mať na pamäti, keď sa dostanete pre dieťa:
Vyhnite sa elegantným odevom – je dôležité, aby ste sa rýchlo vyzliekli, takže vyberte oblečenie, ktoré skôr pomôže, než brániť tomuto postupu. Tiež sa nenavrhuje veľa popruhov, tlačidiel, ako aj iných zdobení, pretože môžu dráždiť pokožku dieťaťa alebo dodať nebezpečenstvo udusenia. Ďalej často bránia pohybu dieťaťa a sú znepokojené nosením.
Získajte väčšie odevy – pretože novorodenci sa rýchlo zriadia, je najlepšie kúpiť veľkosť alebo dva väčšie oblečenie. Majte na pamäti, že bavlna sa po umývaní trochu zmenšuje, takže ak dostanete niečo, čo sa najlepšie hodí, možno ju nebudete môcť po druhom umývaní nasadiť.
Majitelia firiem, ako aj obchodníci, ktorí si želajú osobne výrobcovia odevov, kontaktujte teraz dôveryhodného výrobcu, ako aj objednávky polohy.
Audio verzia: Kliknite sem
Značky:
odev
odevy súkromných štítkov v Kalifornii
Výrobca odevov pri súkromnom štítku
Výrobcovia súkromných štítkov
Výrobcovia odevov pri súkromí
veľkoobchodné detské oblečenie
Veľkoobchodné detské odevné distribútori
Veľkoobchod Distribútori detských odevov v Ohiu
Veľkoobchodné detské odevy vo veľkom
Veľkoobchodné detské odevy v New Yorku

0 0 hlasov
Hodnotenie článkov

Prihlásiť sa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová stránka

Štítok

Názov*

E -mail*

webová stránka

0 komentárov

Inline spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre

Zombama sa vracia do Teefury!

Najnovšie tričko od spoločnosti Zombana od Teefury.

Zomomba sa vracia! Na Halloween (31. októbra) sa Zomomba vráti na miesto, ktoré ho preslávilo, Teefury!
tričko zombie

Toto nie je Zombama, ako si ho pamätáte … rozpadol sa oveľa viac, pretože naposledy a on začína priťahovať oveľa viac muchy a červov (a je vytlačený na zlovestnom čiernom tričku namiesto námorníckej modrej)!
Pred niekoľkými rokmi Teefury vytlačil svoj Zomomba Design, čarodejnica ponúkla, že je najpredávanejším tričkom. Autor: Jared Moraitis.To je k dispozícii na predaj iba na Halloween.
Zombie Obama
Všetci sú pripravení získať tento úžasný dizajn pre ideálny Halloween outfit 31. októbra …!

0/5 (0 recenzií)

Sprievodca inšpekčnými vestami Ultimate Men’s Ensectted Lawscoat

Sprievodca inšpekčnými vestami Ultimate Men’s
30/05/2022, publikované spoločnosťou Alanic Global

Super „infračný“ módny produkt je v súčasnosti kontrolovanou vestou. V skutočnosti sa dá dokonca nazvať šatníkom Esential, stavu oveľa lepší ako je „jednoduchý módny príslušenstvo“. Ako? Dodávajú príťažlivosť pre váš vzhľad, ako aj osobnosť, zlepšujú váš štýl a sú to len fantastická metóda na zlepšenie vášho obliekania. Bohužiaľ, niektorí chlap stále nemajú náznak presne o tom, ako ho správne nosiť.
Choďte s týmto ľahkým, ako aj s jednoduchým sprievodcom, aby ste presne pochopili, ako inteligentne nosiť kontrolovanú vestu a vyzerať čo najlepšie!
Mali by ste používať kontrolovanú vestu oblečený?
Okrem Blazer, kontrolovaná vesta je módnou súčasťou dvoj alebo trojdielneho obleku. Nie je však vždy potrebné, aby ste ho nosili iba formálnym spôsobom. Ak si želáte, môžete to tiež dobre partnerstvo s párom pekných džínsov. Pamätajte však, že ho používajte náhodne, choďte vždy na vestu, ktorá je vždy v kontrastnom vzorke. Obrazuje váš uvoľnený a pohodlný štýl. Ak plánujete ísť na večeru v domácnosti, potom všetko, čo potrebujete, je pridať šál, ako aj to, že to bude celkovo váš vzhľad! Aj keď s produktom ako je flexibilná kontrolovaná vesta, či už ho nosíte formálne s fit alebo náhodne s džínsami, ako už bolo uvedené vyššie, pridá viac módnych aspektov do celého vášho vzhľadu aj persony! Ak ste majiteľom firmy, čítajte tento blog a zaujímate sa, ako presne získať svoju vlastnú zbierku geniálnych odevov, ponáhľajte sa a okamžite sa spojte s jedným z najlepších výrobcov vlastných odevov dnes!
Je v poriadku zanechať konečné tlačidlo späť?
Nikdy nenechávajte konečné tlačidlo vesty vrátené. Je to veľká chyba, ktorú väčšina chlapíka robí, verí, že to bude vyzerať atraktívnejšie. V skutočnosti to bude vyzerať čudne, najmä ak je to váš deň svadobných udalostí! Koniec koncov, presne aké skvelé to môže byť pre vás s košeľou, ako aj s najväčšou pravdepodobnosťou vystaveným pásom? Nebudete s vami takí dobrí spomienky na celý život, najmä na obrázkoch svadobných podujatí, však?
Ďalšie profesionálne tipy
Kontrolované vesty vždy ponúkajú veľké množstvo módy pridaním tohto dokonalého dokončenia kontaktu s rôznymi štýlmi fit, či už ide o vintage alebo súčasné alebo fúzne. Takže sa nikdy necítite nebojte sa ukázať svoj štýl zmysel, rovnako ako silné s rôznymi vzormi. Pokročilá čierna a biela vzorovaná kontrolná vesta v kolekcii Grand Flanel, ktorú poskytuje známy výrobca odevov USA, je prispôsobený zosilneniu mužského kúzla!
Váka by mala byť taká, že je dlho dostatočná na zakrytie košele a pásu, a preto vám ponúka slušný vzhľad.
Kontrastná lemovanie vesty na zadnej strane vám môže sľúbiť viac sofistikovanosti.

Audio verzia: Kliknite sem
Značky:
Výrobcovia odevov v USA
Objemové veľkoobchodné odevy Dodávatelia USA USA
Výrobca odevov USA
Výrobcovia odevov v USA
Výrobcovia vlastných odevov
USA veľkoobchodné oblečenie
Výrobcovia veľkoobchodných odevov v USA
Výrobcovia veľkoobchodných odevov USA
Dodávatelia veľkoobchodných odevov USA
Veľkoobchodné odevy dodávatelia USA
Veľkoobchodné odevy predajcov USA
Veľkoobchodné odevy Výrobcovia
Veľkoobchodné výrobcovia odevov USA

0 0 hlasov
Hodnotenie článkov

Prihlásiť sa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

0 komentárov

Inline spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre

Inšpirujúca grafika dňa – abstraktné farby

Je to začiatok nového týždňa a snažíme sa nájsť požadovanú výdrž, aby sa potešila v hmle v pondelok. Rozhodol som sa vložiť do toho nejakú farbu, ale nechcel som byť príliš zrejmý, takže som išiel na nejaké abstraktné ilustrácie. Nechajú všetkých hádať a pýtajú sa, čo majú všetci. Poďme teda do práce a predstavy, pretože je pred nami dlhý týždeň a existuje príliš veľa inšpiratívnych a ohromujúcich vecí, ktoré by sme mohli potešiť, aby sme neboli nevrlý a ospalý:
Dudes Factorychris Dixonimmerse sa so sebou

0/5 (0 recenzií)

Správa Frugal Friday’s Workwear: The Bodice Tee

Naše každodenné správy o pracovných odevoch naznačujú jednu časť pracovného oblečenia za rôzne ceny.
Tričká s krásnymi detailmi, ktoré sú zamerané na figúrky, sú v mojej knihe vždy majstrom. Tento vrchol z bieleho domáceho trhu má zvislé čalúnenie, ktoré beží po tele, aby poskytlo trochu tvaru bez toho, aby obetovali akýkoľvek typ pohodlia vášho preferovaného pohodlného odpaliska.
Táto „vintage indigo“ by bola krásnym vzhľadom na jar, spárovanú s námornými nohavicami a bielym sakom, ale môžete sa tiež rozhodnúť pre základnú čiernu alebo bielu.
Horná časť je 49,50 dolárov na Bielom Home Black Market a je k dispozícii vo veľkostiach XXS – XL.
Toto publikovanie obsahuje pridružené odkazy, ako aj Corporette® môžu robiť provízie za nákupy uskutočnené s odkazmi v tomto príspevku. Viac informácií nájdete tu. Poďakujte vám toľko za vašu podporu!
Pracovné odevy Poznámka pre 8.25.22…
Saks Fifth Avenue – Designer Sale, až 70% zľava!
Neiman Marcus – Predaj je v predaji, až 75% zľava!
Net-A-Porter-7 000+ nových riadkov pridaných, až 80% zľava!
Nordstrom – 7 000 nových trhlín pre ženy
Lo & Sons – až 50% zľava!
Mercer – predaj skladovacích zariadení: až 60% zľava
Loft: letné povolenie: Až 70% zľavové náklady
J.Crew-75 dolárov Denim a oveľa viac štýlov na opotrebenie
J.Crew Factory-40-60 dolárov z všetkého; 10 dolárov z celého 50 dolárov, ktoré utratíte

Ďalší predaj poznámky:
Buffy-Úspory v back-to-školách: až 15% zľava ich posteľná bielizeň
Padák-ušetrite až 40% zľavu položiek poslednej šance
Omladenie – Predaj obytného priestoru: až 30% zľava (čitatelia sa páčia ich osvetlenie)

Správa o pracovnom oblečení v pondelok Splurgy: Dvojročné vlnené sako

Naše každodenné správy o pracovných odevoch naznačujú, že jeden kus pracovného vhodného oblečenia v rôznych cenách.
Balmain’s Blazers sú z nejakého dôvodu podpisom. Každý detail tohto saku je jednoducho dokonalý. Horné klopne a mierne čalúnené ramená sú výkonne vyzerajúce, ale nie príliš ťažké. S neobmedzeným rozpočtom by som bol v pokušení získať jednu z nich v každej farbe, ale tmavo zelená so mnou skutočne hovorí. (Je to stále trochu z môjho rozpočtu, ale dievča môže snívať.)

Blazer je 2 695 dolárov v Net-A-Porter a je dodávaný vo francúzskych veľkostiach 32–46.
Pre oveľa cenovo dostupnejšie možnosti: Tento sako z CECE je 129 dolárov v spoločnosti Nordstrom a prichádza vo veľkostiach 0–14, zatiaľ čo tento mango sako je k dispozícii v XXL, ako aj v 1XL – 4XL a je v predaji za 49,99 dolárov.
Tento príspevok obsahuje pridružené odkazy a Corporette® môže získať provízie za nákupy uskutočnené prostredníctvom odkazov v tomto príspevku. Viac informácií nájdete tu. Ďakujem vám veľmi pekne za podporu!
Pracovné odevy Poznámka pre 8.25.22…
Saks Fifth Avenue – Designer Sale, až 70% zľava!
Neiman Marcus – Predaj je v predaji, až 75% zľava!
Net-A-Porter-7 000+ nových riadkov pridaných až 80% zľava!
Nordstrom – 7 000 nových trhlín pre ženy
Lo & Sons – až 50% zľava!
Mercer – predaj skladovacích zariadení: až 60% zľava
Loft: Letné povolenie: až 70% zľava pravidelných cien
J.Crew-75 dolárov Denim a oveľa viac štýlov na opotrebenie
J.Crew Factory-40-60 dolárov z všetkého; 10 dolárov z celého 50 dolárov, ktoré utratíte

Ďalší predaj poznámky:
Buffy-Úspory v back-to-školách: až 15% zľava posteľná bielizeň
Padák-ušetrite až 40% zľavu z položiek poslednej šance
Omladenie – Predaj obývacej izby: až 30% zľava (čitatelia milujú svoje osvetlenie)

Oblek v týždni: River Island

Pre rušné pracujúce ženy, oblek je zvyčajne najjednoduchším oblečením, na ktorý sa ráno hodí. Všeobecne platí, že táto funkcia sa netýka rozhovorov pre ženy, ktoré musia byť také klasické a základné, ako sa dostanete – namiesto toho sa táto funkcia týka trochu odlišného obleku, ktorý je módny, ale profesionálny.
Keď sme urobili našu veľkú aktualizáciu nášho zaokrúhlenia na nákup pracovných odevov v plus veľkosti, pridal som River Island, web, ktorý je pre mňa trochu nový-a som šokovaný, keď vidím, koľko vyhovujú. Niektoré z nich sú na … Socialit Strana Strana vecí, aby ste si boli istí, ale niektoré z nich sú skvelé a zaujímavé.
Tento oblek sa napríklad javí ako nezvyčajná farba – nevidel som veľa orezaných nohavíc s lisovanými manžetami tak, ako to má, a nevadí mi to. Vyzerá to ako pôvabný oblek na príležitostný deň.
Blazer je 93 dolárov a dodáva sa vo veľkostiach 2-14 (s veľkostiami, ktoré sú k dispozícii) a nohavice sú 65 dolárov, dostupné v 2-8 (veľkosti 10-14 sú, bohužiaľ vypredané).
Tento príspevok pozostáva z pridružených odkazov a Corporette® môže získať provízie za nákupy uskutočnené prostredníctvom odkazov v tomto príspevku. Viac podrobností nájdete tu. Ďakujem vám veľmi pekne za podporu!
Pracovné odevy Poznámka pre 8.25.22…
Saks Fifth Avenue – Designer Sale, až 70% zľava!
Neiman Marcus – Predaj je v predaji, až 75% zľava!
Net-A-Porter-7 000+ nových riadkov pridaných až 80% zľava!
Nordstrom – 7 000 nových trhlín pre ženy
Lo & Sons – až 50% zľava!
Mercer – Storehouse Sale: Až 60% zľava
Loft: Letné povolenie: až 70% zľava pravidelných cien
J.Crew-75 dolárov Denim & Oveľa viac štýlov na opotrebenie
J.Crew Factory-40-60 dolárov z všetkého; 10 dolárov z celého 50 dolárov, ktoré utratíte

Ďalší predaj poznámky:
Buffy-Úspory v back-to-školách: až 15% zľava posteľná bielizeň
Padák-ušetrite až 40% zľavu z položiek poslednej šance
Omladenie – Predaj obývacej izby: až 30% zľava (čitatelia milujú svoje osvetlenie)